dnes je 16.4.2024

Elektronické stravné lístky od 1. januára 2023Archív

16.11.2022, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Plus | Mzdy | Super

Stravné lístky z pohľadu dane z príjmov v roku 2019Archív

26.2.2019, Ing. Juraj Válek, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Štart | Plus | Mzdy | Super

Účtovanie stravných lístkovArchív

22.6.2017, Ing. Vladimír Bartoš, daňový poradca Baker Tilly Slovakia, Ing. Štefan Gažo, Baker Tilly Slovakia, Ing. Ivan Bulánek, Ing. Eva Mihalíková, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Štart | Plus | Mzdy | Super

Účtovanie stravných lístkov v roku 2019Archív

30.10.2019, Ing. Jozef Pohlod, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Štart | Plus | Mzdy | Super

Účtovanie stravných lístkov v roku 2020Archív

25.6.2020, Ing. Jozef Pohlod, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Štart | Plus | Mzdy | Super

Účtovanie stravných lístkov v roku 2017Archív

8.9.2017, Ing. Adriana Stanková, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Štart | Plus | Mzdy | Super

Účtovanie stravných lístkov v roku 2022Archív

27.6.2022, Ing. Jozef Pohlod, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Štart | Plus | Mzdy | Super

Spätný nákup stravovacích poukážok (stravných lístkov)Archív

19.8.2019, Finančná správa Slovenskej republiky, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Štart | Plus | Mzdy | Super

Účtovanie stravných lístkov v jednoduchom účtovníctve v roku 2018Archív

23.8.2018, Ing. Jozef Pohlod, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Štart | Plus | Mzdy | Super

Účtovanie stravných lístkov v jednoduchom účtovníctve v roku 2018Archív

9.3.2018, Ing. Jozef Pohlod, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Štart | Plus | Mzdy | Super

Účtovanie a evidencia prijatých stravných lístkov v roku 2018Archív

13.11.2018, Ing. Monika Ziškayová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Štart | Plus | Mzdy | Super

Spätný nákup stravných lístkov z pohľadu zákona o dani z príjmov v roku 2018Archív

21.8.2018, Ing. Jozef Pohlod, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Štart | Plus | Mzdy | Super

Účtovanie refundácie stravných lístkov a účtovanie služobnej cesty konateľa v roku 2019Archív

10.12.2018, Ing. Jozef Pohlod, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Štart | Plus | Mzdy | Super

Poskytovanie stravných lístkov a finančných príspevkov na stravovanie z pohľadu časového rozlíšenia v roku 2022Archív

24.2.2022, Ing. Monika Ziškayová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Štart | Plus | Mzdy | Super

Zvolený spôsob účtovania gastrolístkovGarancia

20.3.2024, Mgr. Lucia Hanusová, Ing. Ivana Glazelová, Ing. Jozef Pohlod, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Štart | Plus | Mzdy | Super

Účtovanie stravnéhoGarancia

18.10.2023, Ing. Roman Juráš, Ing. Zuzana Chochulová, Ing. Ivana Glazelová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Štart | Plus | Mzdy | Super

Vnútorný predpis o zabezpečení stravovania zamestnancovGarancia

10.10.2023, JUDr. Zdeňka Dvoranová, Mgr. PaedDr. Daniela Pivovarová, Ing. Ľuboslava Minková, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Štart | Plus | Mzdy | Super

Účtovanie stravovania zamestnancov v roku 2023Archív

17.2.2023, Ing. Jozef Pohlod, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Štart | Plus | Mzdy | Super

Smernica o zabezpečení stravovania zamestnancovArchív

13.4.2023, Ing. Miroslav Mačuha, JUDr. Juraj Mezei, PhD., JUDr. Zdeňka Dvoranová, Ing. Jozef Pohlod, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Štart | Plus | Mzdy | Super

Smernica o zásadách vedenia pokladne v NOArchív

15.3.2023, Ing. Jana Vršková, Dr. Jozef Sýkora, MBA, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Štart | Plus | Mzdy | Super

Účtovanie stravného od 1.3.2021Archív

25.3.2021, Ing. Roman Juráš, www.jurasconsult.sk, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Štart | Plus | Mzdy | Super

213 CeninyArchív

21.11.2022, Ing. Jozef Pohlod, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Štart | Plus | Mzdy | Super

Účtovanie nákladov na stravovanie zamestnancovGarancia

20.12.2023, Ing. Dušan Preisinger, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Plus | Mzdy | Super

Ceniny - princípy ich účtovania a zdaneniaArchív

6.9.2021, Ing. Dušan Preisinger, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Plus | Mzdy | Super

Checklist - Smernica - Smernica o zabezpečení stravovania zamestnancomArchív

5.3.2002, Kolektív autorov, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Štart | Plus | Mzdy | Super

Výdavky na stravovanie podnikateľa - účtovanie a zdaňovanieArchív

22.9.2021, Ing. Dušan Preisinger, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Plus | Mzdy | Super

Použitie sociálneho fondu na stravovanie zamestnancov nad rozsah ustanovený osobitnými predpismi v roku 2022Archív

3.12.2021, Ing. Viera Mezeiová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Plus | Mzdy | Super

Účtovanie rozdielov vzniknutých z dôvodu zaokrúhľovania ceny platenej v hotovosti od 1. 7. 2022Archív

28.7.2022, Ing. Ivana Glazelová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Štart | Plus | Mzdy | Super

Stravovanie a zmrazené stravnéArchív

4.6.2020, JUDr. Zdeňka Dvoranová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre: Plus | Mzdy | Super